Uutiset 2015

Yliopistonlehtori Päivi Rasi Mediakasvatusseuran hallitukseen

9.4.2015

Lapin yliopiston mediakasvatuksen yliopistonlehtori Päivi Rasi on valittu Mediakasvatusseura ry:n (Sällskapet för medieforstran rf.) hallitukseen.

Mediakasvatusseura on valtakunnallinen kaksikielinen yhdistys, joka kokoaa mediakasvatuksen toimijat yhteystyöhön ja edistää mediakasvatuksen monitieteistä tutkimusta ja käytäntöjä Suomessa.

Yhdistyksen hallitukseen uutena jäsenenä valitun Rasin tavoitteena on muun muassa edistää mediakasvatuksen saatavuuden alueellista tasa-arvoa erityisesti Lapin näkökulmasta sekä tukea mediakasvatuksen käytännön toimijoiden ja tutkijoiden yhteistyötä.

Rasi on toiminut Lapin yliopistossa mediakasvatuksen lehtorina ja yliopistonlehtorina vuodesta 2008 alkaen. Helsingin yliopiston mediakasvatuksen dosenttina hän on toiminut vuodesta 2012 alkaen. Tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön sekä mediakasvatukseen liittyvän tutkimus- ja kehittämistyön Rasi aloitti Lapin yliopistossa vuonna 2001. Parhaillaan hän on työvapaalla mediakasvatuksen yliopistonlehtorin toimestaan elokuuhun 2015 asti.


Lisätietoja:

Päivi Rasi
Yliopistonlehtori
Mediapedagogiikkakeskus
Lapin yliopisto
p. 040 4844 240
paivi.rasi(at)ulapland.fi


LaY/Viestintä/PS