Uutiset 2015

Seminaari: Työyhteisösovittelulla työhyvinvointia

20.3.2015

Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut järjestää Työyhteisösovittelulla työhyvinvointia -seminaarin yliopistolla tiistaina 21. huhtikuuta kello 12 alkaen.

Seminaarissa tutustutaan työyhteisösovitteluun ja kahden organisaation työhyvinvointikäytäntöihin. Seminaarissa kuullaan työyhteisösovittelun hyödyistä, siitä miten varhaisessa vaiheessa ratkaistut konfliktit voivat parantaa työilmapiiriä, vuorovaikutusta ja sitä kautta työhyvinvointia. Työyhteisösovittelu lisää myös työn tehokkuutta ja vähentää poissaoloja.

Työyhteisösovittelu on prosessi, jolla voidaan puuttua työyhteisössä esiintyviin ristiriitoihin, lisätä vuorovaikutustaitoja ja palauttaa työrauha työyhteisöön. Työyhteisösovittelu luo avoimempaa toimintakulttuuria, jolloin työn ongelmakohtiin ja konflikteihin voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa. Työyhteisösovittelun menetelmät antavat välineitä johtajuuteen sekä toimivan ja vuorovaikutteisen toimintakulttuurin luomiseen organisaatioissa.

Tilaisuus jatkaa koulutus- ja kehittämispalveluiden työhyvinvointia käsittelevää seminaarisarjaa. Seminaarin pääpuhujana toimii Turun yliopiston henkilöstön kehittämispäällikkö Ismo Saario. Turun yliopiston sovittelumenettely palkittiin kunniamaininnalla Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY ry:n Henkilöstöteko 2013 -kilpailussa.

Seminaari on tarkoitettu kaikille työyhteisön hyvinvoinnista, johtajuudesta ja henkilöstön kehittämisestä kiinnostuneille.

Seminaariin on mahdollista osallistua myös etänä. Sitovat ilmoittautumiset pyydetään maanantaihin 13.4.2015 mennessä.


Paikka: Lapin yliopisto, luentosali 16, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi
Aika: 21.4.2015 kello 12 alkaen

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Piia Kilpimaa
Suunnittelija
Lapin yliopisto
p. 040 484 4424
piia.kilpimaa(at)ulapland.fi


LaY/Viestintä/PS