Uutiset 2015

Matkailun menetelmäkesäkoulussa opettaa tunnettu menetelmäasiantuntija

27.5.2015

Tunnettu laadullisen tutkimusmenetelmien asiantuntija, PhD Gayle Jennings on tulossa opettajaksi Matkailun menetelmäkesäkouluun elokuun lopulla. Kesäkoulu järjestetään Matkailualan koulutus- ja tutkimusinstituutissa 25.–27.8.2015.

Jennings on ollut kirjoittajana ja toimittajana muun muassa seuraavissa tutkimusmenetelmiä käsittelevissä kirjoissa: Evaluation Research Methods, Methodologies and Methods, Interviewing - A Focus on Qualitative Techniques, Business Research, Advances in Tourism Research ja Research Processes for Evaluating Quality Experiences. Jenningsin kirjoittama kirja Tourism Research, on eteläisellä pallonpuoliskolla käytetyin oppikirja matkailututkimuksen menetelmistä.

Jennings toimii tutkimusjohtajana Imagine Consulting Group Internationalissa ja matkailun johtamisen apulaisprofessorina Griffithin yliopistossa Australiassa. Hänen oma tutkimustyönsä keskittyy käytännölliseen ja soveltavaan tutkimukseen elinkeinoelämää varten, tutkimusharjoitteluun ja -koulutukseen, laadullisiin metodologioihin ja laadukkaisiin matkailukokemuksiin.

Ilmoittautuminen Matkailun menetelmäkesäkouluun (5 op) päättyy 31.5.2015.