Uutiset 2015

Hae opiskelija- ja liikuntatuututoriksi syyslukukaudelle

4.3.2015

Haemme uusia opiskelija- ja liikuntatuutoreita ensi syyslukukaudeksi. Opiskelijatuutorin tehtävänä on neuvoa ja ohjata uusia opiskelijoita opiskeluelämään liittyvissä käytännön asioissa ja auttaa heitä pääsemään opinnoissaan alkuun.

Tuutorointi käynnistyy heti lukuvuoden alkaessa ja jatkuu koko syyslukukauden. Tuutoreilta edellytetään motivaatiota ja sitoutumista tehtävään sekä opiskelukäytäntöjen tuntemusta. Tuutorit suunnittelevat ja toteuttavat noin 10 tapaamiskertaa ryhmänsä kanssa.

Tuutoreille järjestetään päivän kestävä koulutus huhtikuussa, joko 22.4. tai 23.4 ja alkusyksyllä 24.8. Koulutukseen osallistuminen on edellytys tuutorina toimimiselle. Tuutoroinnista maksetaan 250 euron palkkio ja tuutori saa myös työtodistuksen.

Hakulomakkeen löydät täältä. Hakemuksen tulee on olla omassa tiedekunnassa 24.3. mennessä.


Lisätietoja: 

Oman tiedekunnan opintopäälliköltä, ks. ulapland.fi/yhteystiedot

Opiskelijatuutorointi


Hae liikuntatuutoriksi!

Oletko kiinnostunut liikunnasta ja haluatko vaikuttaa uusien opiskelijoiden hyvinvointiin? Haemme jokaiseen tiedekuntaan – koulutusaloihin ja pääaineisiin – liikuntatuutoreita, joiden tehtävänä on ohjata uudet opiskelijat korkeakoululiikuntapalvelujen käyttöön.

Liikuntatuutori auttaa uusia opiskelijoita löytämään liikunnan osaksi elämäänsä. Liikuntatuutorin tehtävä hoidetaan osana opiskelijatuutorointia ja siitä maksetaan 50 euron palkkio. Lisäksi tuutori saa sporttipassin lukuvuodeksi 2015–2016 ja työtodistuksen. Liikuntatuutorit perehdytetään tehtävään.

Hakulomakkeen löydät täältä. Hakemuksen tulee olla omassa tiedekunnassa niin ikään 24.3. mennessä.


Lisätietoja:

Mika Vettainen
Liikuntasuunnittelija
Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu
p. 040 182 6341
mika.vettainen@lapinamk.fi

Liikuntatuutoritoiminta

 

LaY/Viestintä/PS