Uutiset 2015

Merja Kinnunen Vuoden Opettajaksi

27.2.2015

Lapin yliopiston ylioppilaskunta on valinnut Vuoden Opettajaksi sosiologian professori Merja Kinnusen. Ylioppilaskunta luonnehtii Kinnusta innostavaksi opettajaksi, joka haluaa vilpittömästi auttaa jokaista opiskelijaa eteenpäin opinnoissaan.

Valintaperusteluiden mukaan Merja Kinnunen on aidosti kiinnostunut opintojen etenemisestä. Hän on muiden muassa kannustanut opiskelijoitaan esittelemään tutkielmiaan valtakunnallisilla Sosiologipäivillä. Hänen seminaareihinsa on osallistunut vierailevia luennoitsijoita ja tieteentekijöitä. Lisäksi Kinnunen on kannustanut opiskelijoita järjestämään sosiologian ja politiikkatieteiden uusille opiskelijoille tilaisuuksia, joissa on esitelty sosiologian tutkimuskohteita ja erilaisia tutkimusmenetelmiä opiskelijoiden tutkimusten kautta.

Vuoden Opettaja on palkittu vuodesta 1999 lähtien Lapin yliopiston vuosipäiväjuhlassa. Aikaisemmin Vuoden Opettajaksi on valittu Jörn Severidt, Birgitta Vehmas, Tuija Hautala-Hirvioja, Juha Pöyhönen, Juha Perttula, Elisabeth Söderberg-Horn, Kari Hakapää, Juha Heikkilä, Sisko Ylimartimo, Anu Valtonen, Arto Kauppi, Seija Tuupanen, Päivi Hakkarainen, Pertti Aula, Sandra Wallenius-Korkalo ja Päivi Linna.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Alakoski
pekka.alakoski(a)lyy.fi tai 045 138 4192
Edunvalvonta-asiantuntija Jaakko Mäki-Petäjä
edunvalvonta(a)lyy.fi tai 045-1384190

LaY/Viestintä/OT