Uutiset 2015

Suomen digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajat koolla Lapin yliopistolla 8.–9.12.2015

27.11.2015

Ohjelmistoyritysten menestystä edistävä Need for Speed (N4S) -tapahtuma levittäytyy Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan tiloihin 8.–9.12.2015. Paikalle on tulossa yli sata jäsentä N4S-ohjelman 39:stä eri organisaatiosta.

Sata N4S-konsortion jäsentä kokoontuu Lapin yliopistolle maanantaina 8.11. kaksipäiväiseen kvartaalikokoukseen. Tapahtuma koostuu seminaarista, N4S-kokouksista ja ohjelman tuloksia esittelevästä Demo Bazaarista. Tapahtuman pääpuhujia ovat Volkswagenin bisneskehitysjohtaja Lars Heidenreich ja professori Sohail Inayatullah Tamkangin yliopiston tulevaisuustutkimuksen instituutista Taiwanista.

N4S-ohjelman toteuttavat johtavat suomalaiset ohjelmistoyritykset, ja se edustaa 13 laajan teollisuusfirman, 16 pienen ja keskisuuren yrityksen ja 11 tutkimusinstituutin ja yliopiston konsortiota. Lapin yliopistoa konsortiossa edustaa teollisen muotoilun koulutusohjelman palvelumuotoilutiimi taiteiden tiedekunnasta.

Need for Speed on strategisen huippuosaamisen keskittymä (SHOK) Digilen koordinoima ohjelma, joka keskittyy digitaalisen palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Nelivuotisen Need for Speed -ohjelman (2014–2017) rahoittaa osaksi Tekes. Tavoitteena on rakentaa perustaa suomalaisten ohjelmistoyritysten menestykselle uudessa digitaalisessa taloudessa keskittyen erityisesti asiakasymmärryksen, reaaliaikaisen arvontuotannon ja elohopeabisneksen uusiin haasteisiin. Kokouksen järjestävät yhteistyössä Lapin yliopisto ja Digile.


Lisätietoja:

Projektipäällikkö Simo Rontti
Teollinen muotoilu, Lapin yliopisto
simo.rontti (at) ulapland.fi
P. 040 484 4387

Need for Speed: www.n4s.fi


LaY/Viestintä/RJ