Uutiset 2016
 
ArktisetMarkkinat.jpg

Arktisille Markkinoille etsitään myyjiä

10.10.2016

Lapin yliopiston Arktinen keskus järjestää perinteiset Arktiset Markkinat joulun alla 16.–18.12.2016 Arktikumissa Rovaniemellä. Markkinoille etsitään myyjiä tämän vuoden teeman mukaisesti, mikä on luonnon antimet ja lähiruoka. Ruokateeman lisäksi markkinoille valitaan kädentöitä, taidetta ja uusia innovaatioita esitteleviä myyjiä.

Arktisen Markkinoiden tuotevalikoimassa panostetaan paikallisiin materiaaleihin, laatuun, omaperäisyyteen ja lappilaisuuteen. Myyjät valitaan tilaisuudessa, joka järjestetään tiistaina 18. lokakuuta kello 17.00 alkaen Rovaniemellä Arktikum-talossa. Edellisvuosien myyjien ei tarvitse tulla paikalle, vaan he voivat lähettää hakemuksensa sähköpostilla tai postitse tapahtumakoordinaattori Raija Kivilahdelle. Ensimmäistä kertaa myyjiksi hakevat tuovat esittelytilaisuuteen tuotteita, joita haluaisivat myydä Arktisilla Markkinoilla.

Myyntipaikat sijaitsevat Arktikumin aulan viereisessä avarassa Galleria Valossa. Paikat jaetaan koko kolmipäiväisen tapahtuman ajaksi, ja ne ovat myyjille maksuttomia. Sisätiloissa on valmiit myyntipöydät verhoiluineen, ja ulkoalueen paikoista sovitaan erikseen. Tilaa on myös käsityömestareiden työnäytteille.

Lisätietoja:

Tapahtumakoordinaattori Raija Kivilahti
Lapin yliopiston Arktinen keskus
raija.kivilahti(at)ulapland.fi, 040 568 4890


LaY/AK/JW&RK
Kuva: Veli Kouri
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK