Uutiset 2017
 
Uutinen, kuvituskuva 3

Vastaamalla kandipalautekyselyyn osallistut lahjakortin arvontaan

14.8.2017

​ Kaikkien syksyllä 2017 kandipalautekyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lahjakortti, jonka voittaja voi lunastaa itselleen tablettitietokoneen tai vastaavan laitteen paikallisesta liikkeestä. Keväällä vastanneiden kesken arvotun lahjakortin voitti TaK Jani-Matias Hoikka taiteiden tiedekunnasta.

Yliopisto pyytää palautetta kaikilta kandidaatintutkinnon suorittaneilta sekä opiskelijoilta, jotka ovat suorittaneet opintoja vähintään 160 opintopistettä, joita ei ole kiinnitetty mihinkään tutkintoon.

Tämän vuoden kandipalautekyselyyn on vastannut arviolta noin 70 prosenttia kyselyn kohderyhmästä ja tavoitteenamme on, että vastausprosentti nousee sataan. Lahjakortin arvonnalla kannustamme vastaamaan kyselyyn heti kanditutkinnon tai 160 opintopisteen suorittamisen jälkeen. Tämän vuoden kandipalautekysely on avoinna 31.1.2018 asti.

Kandipalautekyselyyn voit vastata osoitteessa: https://kandipalaute.fi

Kyselyyn kirjaudutaan yliopiston HAKA-tunnuksilla. Jos verkkotunnuksesi ovat päättyneet ja et ole vastannut kandipalautekyselyyn niin voit ottaa yhteyttä osoitteeseen kandipalaute(at)ulapland.fi Lähetämme sinulle uuden vastauslinkin.

Vastaamalla kyselyyn opiskelija antaa yliopistollemme arvokasta tietoa opiskelun onnistumisesta ja sen kehittämisestä sekä vaikuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön yliopistolle antamaan rahoitukseen. Lisäksi kandipalaute tuottaa vertailevaa tietoa eri yliopistoista ja niistä raportoidaan Opetushallinnon tilastopalvelussa: https://vipunen.fi
 
Kandipalautekysely uudistui tämän vuoden alusta alkaen. Kysely pohjautuu Helsingin yliopistossa kehitettyyn HowUlearn-kyselyyn, joka perustuu yliopisto-oppimista, opiskelua ja opetusta koskevaan tieteelliseen tutkimukseen.

Lisätietoja:

Vararehtori Kaarina Määttä
puh. 0400- 696480, sähköposti: kaarina.maatta@ulapland.fi

Kandipalaute-koordinaattori Hanna Marttiini
puh. 0400 187 242, sähköposti: hanna.marttiini@ulapland.fi

LY/Viestintä/OT


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK