• Weboodi
  • Moodle
Uutiset 2017

lassi_heininen.jpg

Professori Lassi Heininen kutsuttu paneelin vetäjäksi Shanghai Forum -tapahtumaan

13.12.2017

Arktisen politiikan professori Lassi Heininen Lapin yliopistosta on kutsuttu järjestämään ja vetämään arktisia ja pohjoisia teemoja käsittelevä paneeli ensi vuoden Shanghai Forum -tapahtumaan.

Kutsun esitti foorumin pääjärjestäjä Fudan Development Institute Fudanin yliopistosta Shanghaista.

Shanghai Forum on vuosittain järjestettävä kansainvälinen korkeantason tapaaminen, joka yhdistää politiikantekijöitä, liike-elämän vaikuttajia, sekä akateemisia asiantuntijoita Aasiasta, Euroopasta ja Amerikasta. Ensi vuoden tapahtuman teemana on Aasian velvoitteet muuttumassa maailmassa.

Tapahtuma järjestetään 26.-28. toukokuuta 2018 Shanghaissa.

LUC/Viestintä/J-EK