Uutiset 2018
Christmas Experience Academy_flyer.jpg
kuva: Visit Rovaniemi

Hae nyt: Kansainvälinen ”Christmas Experience Academy” – kesäkoulu 13.-17.8.2018, Rovaniemi (5 ECTS)

9.2.2018

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti järjestää Rovaniemellä kansainvälisen ”Christmas Experience Academy” -kesäkoulun 13.-17.8.2018. Tarkastelun kohteena kesäkoulussa ovat erityisesti matkailuelämysten tuottaminen ja kuluttaminen.

Elämystalous on tänä päivänä merkittävä osa matkailu- ja vieraanvaraisuusaloja, sillä matkailijat eivät ole enää vain palveluiden ostajia – heistä on tullut aktiivisia elämysten tuottajia ja kuluttajia. Tämä asettaa uusia haasteita niin matkakohteiden kuin yritysten toiminnalle.
Rovaniemi on Joulupukin virallinen kotikaupunki. Tämän vuoksi Rovaniemi tarjoaa kansainvälisesti ainutlaatuisen ympäristön joulubrändin ja sitä tukevien arvojen tarkastelemiseen. Brändin vaikutus näkyy yritysten tarjoamien matkailupalveluiden sisällöissä.

Kesäkoulu rakentuu vahvan yritysyhteistyön varaan. Yrityskumppanit tarjoavat kurssilaisille mahdollisuuden kurkistaa kulisseihin ja havainnollistavat, millaisia elämyksellisiä matkailupalveluita he tarjoavat ja miten.

Kesäkoulun toteutuksesta vastaavat MTIn korkeakouluosapuolet - Lapin yliopisto ja Lapin AMK. MTI:n lisäksi järjestelyistä vastaavat Kajaanin AMK, Essex Business School, University of Iceland ja Holar University College.

Lue lisää ja hae mukaan!
www.ulapland.fi/CEA2018