Uutiset 2018
anneli&merja_tapsankuva.jpg
Kuva: Tapio Nykänen. Professori Anneli Pohjola, rehtori Mauri Ylä-Kotola ja professori Merja Kinnunen.

Ulalla-podcastin viidennessä jaksossa vieraina professori Anneli Pohjola ja professori Merja Kinnunen

19.12.2018

Tiedeviestintäsuunnittelija Johan-Eerik Kukko haastattelee Ulalla-podcastin viidennessä jaksossa sosiaalityön professori Anneli Pohjolaa ja sosiologian professori Merja Kinnusta. Jaksossa keskustellaan sote-uudistuksesta, työelämän muutoksesta, eläkkeelle jäämisestä, sekä yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen tulevaisuudesta Lapissa.

Anneli Pohjola on toiminut erilaisissa opetustehtävissä Lapin yliopistossa vuodesta 1982 lähtien. Vuodesta 2004 alkaen Pohjola on toiminut Lapin yliopiston sosiaalityön professorina. Pohjola on tehnyt pitkäjänteisesti työtä sekä sosiaalityön tutkimuksen, koulutuksen että sosiaalityön käytännön edellytysten eteen.

Merja Kinnunen on toiminut sosiologian professorina vuodesta 2006 lähtien. Kinnunen on aiemmin toiminut sosiologian assistenttina ja yliassistenttina Tampereen yliopistossa. Tutkijana Kinnunen on keskittynyt erityisesti työelämän muutokseen ja sukupuolittuneisiin valtarakenteisiin.

Lokakuussa Häiritsevä yhteiskuntatiede –perjantaiseminaarin yhteydessä järjestettiin professori Pohjolan ja professori Kinnusen jäähyväisluennot.

Ulalla-podcastit jatkuvat myös vuonna 2019.

Kuuntele järjestyksessään viides jakso Soundcloudista