Uutiset 2018
Uutinen, kuvituskuva 1

Arctic Design Week: Seminaari taiteiden tiedekunnan alumnien muotoilijatarinoista

14.2.2018

Taiteiden tiedekunta järjestää muotoilualojen avoimen alumniseminaarin osana Arctic Design Weekin ohjelmaa. Seminaarissa esiintyvät Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunnasta työelämään siirtyneet muotoilijat ja suunnittelijat. Seminaari järjestetään maanantaina 19.2. klo 10.15 - 16.00 Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan Esko ja Asko -salissa.

Tilaisuus antaa mahdollisuuden keskusteluille opintojen merkityksestä ja työelämän vaatimuksista. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Tekijyydestä, sen kehittymisestä ja tulevaisuuden näkymistä kertovat Marianna Suhonen, Anne Paso, Taija Sailio, Hannu Kyyriäinen, sekä Lauri Leskinen.


Marianna Suhonen valmistui 2014 Lapin yliopistosta ja työskentelee tällä hetkellä Sveitsissä Mammutilla urheiluvaatesuunnittelijana. Sveitsiin Marianna hakeutui alun perin harjoitteluun, jonka suoritti Odlo merkille.

Anne Paso valmistui taiteen maisteriksi vuonna 2000. Paso on yrittäjä, muotoilija, sekä Lovi oy:n perustaja.


Taija Sailio työskentelee projektipäällikkönä Lähde! Taiteesta voimaa arkeen –hankkeessa. Työtehtävät ovat vieneet hänet niin valtuustosaleihin ja ryhmäasumisen yksiköihin kuin terästehtaan valssaamolle.Hannu Kyyriäinen on työskennellyt uutisgraafikkona sanomalehti Kalevassa ja Aamulehdessä. Tällä hetkellä hän tekee grafiikkaa Suomen Kuvalehdelle.Lauri Leskinen valmistui taiteen maisteriksi vuonna 2008. Leskinen työskentelee verkkotoimittajana Ylellä ja osallistuu keskeisesti Euroviisujen sekä Uuden Musiikin Kilpailun suunnittelemiseen ja toteuttamiseen.

Lisätietoja seminaarista ja ohjelma