Yhteiskunta
 
SI_logo.png

Annu Rytköselle Sisustussuunnittelijat SI ry:n opiskelijastipendi

25.5.2021

Sisustussuunnittelijat SI ry on myöntänyt opiskelijastipendin erinomaisesti opinnoissaan ansioituneelle Lapin yliopiston sisustussuunnittelun opiskelijalle Annu Rytköselle.

Annu Rytkönen opiskelee sisustus- ja tekstiilimuotoilua Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa. Hän on hyvin lahjakas, vastuullinen ja motivoitunut opiskelija, joka paneutuu annettuihin tehtäviin huolella.

Rytkönen käyttää taidokkaasti sisustussuunnittelun työvälineitä, kuten ArchiCad- ja 3D Max -tietokoneohjelmia, mutta myös käsin luonnostelu on hänelle hyvin luontevaa. Sisustussuunnittelussa Annu on osoittanut innovatiivisuutta ja hänellä on taitoa tehdä tiloihin toimivia ratkaisuja.

Kuva 1.SI.jpg
Kuva 1. Annu Rytkönen. Toveruuden tyyssija -konsepti. Sisustusmuotoilun 2021. Ohjaava opettaja Ritva Jääskeläinen. Kuva: Annu Rytkönen.

Kuva 2. SI.jpg
Kuva 2. Annu Rytkönen. Toveruuden tyyssija -konsepti. Sisustusmuotoilun 2021. Ohjaava opettaja Ritva Jääskeläinen. Kuva: Annu Rytkönen.

Sisustussuunnittelijat SI ry on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen sisustussuunnittelijoiden yhdistys, johon kuuluu 190 sisustussuunnittelijan tai sisustusarkkitehdin tutkinnon suorittanutta jäsentä ympäri Suomen.

https://sisustussuunnittelijat.com/