Digigo-hankkeen uutiset

Ilmoittautuminen syyskuun koulutuksiin on nyt avattu!

29.8.2018

Syyskuussa DigiGO!-hanke järjestää työpajat SEPPO-sovelluksesta 19.9. klo 12-16 Lapin yliopistolla ja web-ohjelmoinnista 25.9. klo 10-16 Lapin AMK:lla, Jokiväylässä.

Ke 19.9. klo 12‐16 Koulutusta SEPPO‐oppimissovelluksesta, Lapin yliopisto (Yliopistonkatu 8, Rovaniemi)

Seppo‐oppimisalustalla yhdistät pelit ja opettamisen!
Pelaamalla oppiminen on riemukas kokemus, jossa yhdistyvät tavoitteellinen toiminta, oman osaamisen hyödyntäminen ja yhdessä tekeminen! Oppimispelien rakentaminen on opettajalle helppoa, ja oppilaille Seppo‐peli on elämys, jonka seurauksena opittavat asiat sisäistetään paremmin. Työpajassa tutustutaan pelipedagogiikan saloihin ja opetellaan oppimispelien tekemistä Seppon pääkouluttajan Santeri Jaakkolan opastamana. Mukana koulutuspäivässä on myös Marjaana Kangas Lapin yliopistolta. Työpajaan osallistuvat saavat kuukaudeksi ilmaisen Seppo‐lisenssin, jolla pääsee jatkamaan pelien tekemistä ja kokeilemaan opetuksen pelillistämistä omien oppilaiden kanssa. Voit käydä tutustumassa Seppoon ennen koulutusta osoitteessa: http://seppo.io.

Mikäli mahdollista, ota koulutukseen mukaan oma älypuhelin tai läppäri (yliopistolta saa tarvittaessa lainaan tabletin). Koulutuksen aikana käydään ulkona, joten varaudu sään mukaisilla vaatteilla. Koulutukseen sisältyy kahvitarjoilu. Työpajaan mahtuu max. 30 osallistujaa (ilmoittautumisjärjestyksessä).

ILMOITTAUDU 17.9. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/AF1477D0A515E97E.par.

Ti 25.9. klo 10‐16 Web‐ohjelmoinnin perusteet, luokkatila A318, Lapin ammattikorkeakoulu (Jokiväylä, Rovaniemi)

Tutustumme web‐sivujen rakentamiseen käyttäen HTML‐kuvauskieltä ja CSS‐tyylitiedostoja sekä JavaScriptiä yksinkertaisten animaatioiden tekemisessä. Työpajaan mahtuu max. 25 osallistujaa.

ILMOITTAUDU 17.9. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/0CF08A5CE17E2C8A.par

 

digigo_logot_pieni3.jpg