Opetus ja opiskelu poikkeusoloissa

ONPOOL13/OAIO1401 Eurooppaoikeus I ja Eurooppaoikeus II -opintojaksojen suorittaminen kesällä - syksyllä 2020

22.5.2020

Poikkeuksellisesti Eurooppaoikeus I (ONPOOL13C/OAIO1401) ja Eurooppaoikeus II (OTMVAL0043) kurssit voi suorittaa kesällä/alkusyksystä 2020 Moodlessa olevien ohjeiden mukaisesti etänä.

Eurooppaoikeus I (ONPOOL13C/OAIO1401) suorittaminen kesällä-syksyllä 2020

Poikkeuksellisesti kurssin voi suorittaa kesällä/alkusyksystä 2020 Moodlessa olevien ohjeiden mukaisesti etänä.

• Kirjaudu kyseisen kurssin Moodle sivuille avaimella: opiskelijaEU1
  • Tarkemmat ohjeet järjestelyistä löytyvät Moodle työtilasta ”Yleistä” kansiosta, kohdasta ”Kurssin suorittaminen kesä/alkusyksy 2020”

Sitovat ilmoittautumiset markku.kiikeri (at) ulapland.fi

Eurooppaoikeus II OTMVAL0043 suorittaminen kesällä - syksyllä 2020. Kurssi muuttuu syksyllä 2020 kurssiksi Eurooppalainen prosessioikeus (OTMVAL0054). Kurssin sisältö ja opintopisteet säilyvät samoina.

• Kirjaudu kyseisen kurssin Moodle sivuille avaimella: opiskelijaEU2

Sitovat ilmoittautumiset markku.kiikeri (at) ulapland.fi

Kurssin opiskelijapalautetta: ”…  kerrankin luennoilla kuuntelemisesta oppi uutta. EU-tuomioistuinten ratkaisuja on nyt helpompi lähestyä kun on jokin ajatus siitä, mikä niissä on olennaista… Mielenkiintoisimpia kursseja koko koulutusohjelmassa. Pitäisi olla pakollinen kaikille!... Erittäin hyvä ja hyödyllinen kurssi, jossa pureuduttiin syvemmin eurooppaoikeuden ja kansallisen oikeuden suhteeseen. Mielestäni kurssin pitäisi olla opiskelijoille pakollinen, sen verran tärkeää asiaa siinä oli.”