Vuoden ensimmäisellä Elämysklubilla torstaina 22.1. puhuttaa ruoka. Mikä merkitys ruualla on osana matkailuelämystä? Onko se välttämätöntä vatsantäytettä vai kulinaristisia makunautintoja?
Keskustelun virittää käyntiin Riitta Jarva Lapin Keittiömestareista ja ravitsemustieteilijä Merja Koikkalainen Rovaniemen ammattikorkeakoulusta.
Areenan tarjoaa tuttuun tapaan Kahvila Kauppayhtiön Kabinetti, osoitteessa Valtakatu 24, Rovaniemellä.
Klubin ohjelma:
Happy Hour klo 17.00–17.30
Kabinettikeskustelu klo 17.30–19.00
After Ski klo 19.00–20.00
Huom! Happy Hour -alennusleimat siideriä/olutta/viiniä/erikoiskahveja varten saa paikan päältä klubin järjestäjiltä.
Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEO:n ja Lapin yliopiston järjestämä, matkailuaiheista kansalaiskeskustelua nostattava klubi kokoontuu kevään 2009 ajan kerran kuukaudessa, pääasiallisesti joka kuukauden viimeinen torstai.
Ei sisäänpääsymaksua eikä ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!
Viime vuoden klubi-iltojen antia: http://elamysklubi.blogspot.com
LaY/Viestintä/SV