Uutiset 2009
 

Tiina Kaksonen viestinnän koordinaattoriksi

8.12.2009

Filosofian maisteri Tiina Kaksonen Oulusta on valittu Lapin korkeakoulukonsernin viestinnän koordinaattoriksi 1.1.2010-31.12.2011 väliseksi ajaksi.

Tiina Kaksonen on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopiston viestintätieteen laitokselta yhteisöviestinnän maisteriohjelmasta. Hän on toiminut Oulun yliopistossa kolmen vuoden ajan erilaisissa viestinnän tehtävissä vastaten mm. tutkimusryhmien tiedeviestinnästä. Lisäksi hän on toiminut projektipäällikkönä Raahen Seudun Teknologiakeskus Oy:ssä.

Viestinnän koordinaattorin tehtävänä on vastata Lapin korkeakoulukonsernin kansainvälisen ja kansallisen viestinnän kehittämisestä konsernin johdon ja korkeakoulujen viestintäyksiköiden kanssa. Koordinaattorin tehtävänä on laatia konsernille viestintäsuunnitelma, jatkaa konsernin visuaalisen ilmeen kehittämistä, vastata konsernin ulkoisesta ja sisäisestä tiedottamisesta, edistää korkeakoulujen viestintäyksiköiden yhteistyötä sekä osallistua konsernin verkkoviestinnän palvelujen kehittämiseen yhteistyössä tietohallinnon kanssa.    

Lisätietoja:
Ari Konu
Puhelin 0207985405

LaY/Viestintä/OT