Taide ja muotoilu
 
arcta.png

Vuokraa startup-toimitila Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta

27.5.2021

Arktisen muotoilun osaamiskeskuksessa ARCTA:ssa on vuokrattavana toimitiloja startup-yrityksille.

Mikä ARCTA?

Me ARCTA:ssa – Arktisen muotoilun osaamiskeskuksessa – kokoamme yhteen muotoilun tekijät, tutkijat ja hyödyntäjät. Toimimme Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan alaisuudessa ja tiloissa. Tiloihimme kuuluvat mm. yhdeksän erilaista muotoilulaboratoriota, kuten palvelumuotoiluympäristö, pikamallilaboratorio sekä video-, audio ja VR-studiot.

Yksi keskeinen päätavoitteemme on tukea aloittelevia lappilaisia yrityksiä, jotka tuottavat ja hyödyntävät muotoilua. Tarjoamme yrityksellesi ainutlaatuisen ja inspiroivan liiketoimintaympäristön, jossa asiantuntijuutemme, laajat yhteistyöverkostomme ja matalan kynnyksen muotoilupalvelut ovat kaikki hyödynnettävissäsi.

Tarjoamme nyt vuokralle 6 työhuonetta. Tilat sijaitsevat taiteiden tiedekunnan 2. kerroksessa. Lisätietoa vuokratiloista, hinnoista sekä niihin sisältyvistä eduista ja palveluista löytyy täältä.

Kuka voi vuokrata tiloja?

Tilat on tarkoitettu juuri sinulle, jos:

  • olet vasta perustanut yrityksen (max. 5 vuotta vanha) ja
  • liiketoimintasi perustuu sellaisten tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, joissa muotoilu tuottaa lisäarvoa ja
  • etsit toimitilaa.

Etusijalla ovat kasvuhakuiset startup-yritykset, joiden tavoitteena on etsiä toistettavaa ja skaalautuvaa liiketoimintamallia ja/tai työllistää muotoilualan osaajia sekä yritykset, jotka eivät ole vielä olleet vuokralla Lapin yliopiston ARCTA:n toimitiloissa.

Jätä hakemuksesi start-up toimitilasta 22.6.2021 mennessä täältä. Vuokra-aika on 1.8.2021-31.7.2022 (myös sovittavissa).

Lisätietoja tiloista ja vuokrauksesta:

ARCTA:n verkkosivut

Essi Kuure, Taiteiden tiedekunta
arcta(at)ulapland.fi
040 484 4407