Opiskelu
 
MOOC_palvelumuotoilu_web.jpg

Ystävänpäiväyllätys: kaikille avoin ”Johdatus palvelumuotoiluun” -MOOC verkkokurssi

14.2.2021

Ystävänpäivän kunniaksi Lapin yliopiston palvelumuotoilijat ovat räätälöineet kaikille avoimen, ensimmäisen palvelumuotoilun MOOC-kurssin aiheena ”Johdatus palvelumuotoiluun” (2 op.)

Kurssin suorittaminen auttaa ymmärtämään palvelumuotoilun peruskäsitteet ja toimintatavat. Kurssin verkkopohjaisuus ja palvelumuotoilijoiden helposti lähestyttävä, rento ote tekee siitä erityisen soveltuvan myös koronapandemia-ajan opiskeluun.

MOOCit (Massive Open Online Course) ovat nimensä mukaisesti kaikille avoimia ja ilmaisia verkkopohjaisia kursseja. Kurssille osallistuminen ei edellytä yliopistossa opiskelemista, eli kurssille voi osallistua kuka tahansa palvelumuotoilusta kiinnostunut.

Tekijät MOOCin taustalla

MOOCin kehittämistyön koordinoimisesta on vastannut suunnittelija Elisa Hartikainen, ja työskentelyyn on osallistunut laaja joukko palvelumuotoilun tutkimusryhmän jäseniä. 160 osallistujaa on testannut kurssin beta-version, ja 136 osallistujaa on jo suorittanut kurssin.

MOOC on toteutettu osana Palvelumuotoilun monialainen maisteriohjelma PAMA -hanketta (ESR, Pohjois-Pohjanmaan ELY). Kurssille ovat – lappilaisten ja kainuulaisten seuraksi – lämpimästi tervetulleita kaikki!

Klikkaa tästä mukaan MOOC -kurssille.

Tutustu kurssin YouTube -esittelyvideoon.

Lisätietoja:

Elisa Hartikainen, suunnittelija
Lapin yliopisto, Taiteiden tiedekunta
elisa.hartikainen(at)ulapland.fi
040 484 4360

Essi Kuure, TaT, Teollisen muotoilun yliopistonlehtori (palvelumuotoilu)
Lapin yliopisto, Taiteiden tiedekunta
essi.kuure(at)ulapland.fi
040 484 4407