Hyvä ja paha tieto

Lapin yliopiston vuoden 2021 Tieteen päivien ohjelma rakentuu ”Hyvä ja paha tieto” -teeman ympärille. Teemaa lähestytään sekä yksityiskohtiin syventyen että suuria kokonaisuuksia hahmotellen.

Tieteen päivät on suurelle yleisölle suunnattu, eri tieteenaloja luotaava tapahtuma, jossa eri alojen asiantuntijat keskustelevat ja väittelevät tieteen ja taiteen ajankohtaisista virtauksista. Kaikkiaan Rovaniemen päivillä esiintyy lähes kolmekymmentä maamme johtavaa tieteen ja taiteen asiantuntijaa.

Tapahtuma on kaikille avoin, ja se järjestetään 30.9.–1.10.2021. Tapahtumaan voi osallistua paikan päällä, seurata ohjelmaa suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteina Lapin yliopiston YouTube -kanavalla. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Linkki etäosallistumiseen: https://blogi.eoppimispalvelut.fi/tieteenpaivat/ 

 

On tärkeää muistaa, että:
• Älä tule paikan päälle, jos tunnet olosi sairaaksi.
• Käytä maskia tapahtumapaikalla.
• Desinfioi kätesi paikalle tullessasi ja poistuessasi.

Yliopistomme koronaohjeet kokonaisuudessaan: www.ulapland.fi/korona

Tieteen päivät on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021.

Tieteen päivien järjestäjätahot ovat Tieteellisten seurain valtuuskunta, Suomen Kulttuurirahasto, Suomalainen Tiedeakatemia, Finska Vetenskaps-Societeten – Suomen Tiedeseura, Teknillisten Tieteiden Akatemia ja Svenska Tekniska Vetenskapsakademien i Finland. Päiviä tukevat lisäksi Tieteen tiedotus ry ja Koneen Säätiö.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja
Jaana Ojuva
Viestintäsuunnittelija
p. 040 484 4415
jaana.ojuva(at)ulapland.fi

Tieteenpaivat logo.jpg   logo_suomen_kulttuurirahasto.gif  Tieteen-tiedotus-logo.jpg  tutkituntiedonteemavuosi_logo_100px.png