Hyvää mieltä yhdessä – mielenterveystaitoja alakouluun (2 op) VERKKOKOULUTUS

28.9.2021 0:00–29.9.2021 0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Mielenterveys on elämäniloa! Koulun arjessa on lukemattomia hetkiä, joissa voidaan harjoitella, oivaltaa ja oppia mielenterveyttä ja hyvinvointia vahvistavia taitoja. Koulutusosio tarjoaa innostavia ideoita ja konkreettisia työkaluja oppilaiden mielenterveyden edistämiseen. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa koulun aikuisten ymmärrystä ja osaamista oppilaiden mielenterveyden edistämisessä koulussa.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, joka sisältää luentoja ja vuorovaikutteisia työpajoja harjoituksineen. Koulutuksen aikana tutustutaan mielenterveystaitojen opetusmateriaaliin. Osallistujat saavat työkaluja ops:n sisältöjen mukaiseen opetukseen mielenterveyden alueella sekä ideoita yhteisöllisen oppilashuollon toteuttamiseen.

Kohderyhmä: Alakoulun opetus- ja oppilashuollon henkilöstö

Aikataulu: 28.9.2021 & 29.9.2021 klo 13-16 (kellonaika varmistuu)

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Mieli ry:n asiantuntijat

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku: Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ

Lisätiedot: