LUMA-aineet ja monialainen projektioppiminen (2 op) VERKKOKOULUTUS

14.9.2022 0:00–23.11.2022 0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksessa syvennytään monialaiseen projektioppimiseen LUMA-aineiden näkökulmasta. Koulutukseen osallistujat saavat valmiuksia ilmiölähtöisten, monititeteisten ja eheyttävien oppimiskokonaisuuksien sekä teemaopintojen toteuttamiseen. Koulutuksen aikana tutustutaan tutkimustietoon projektioppimisesta sekä viimeaikaiseen suomalaiseen kehittämistyöhön, joka liittyy LUMA-aiheisiin monialaisiin oppimisprojekteihin. Koulutuksen aikana käsitellään uusia materiaaleja ja työkaluja opetuksen kehittämiseen käytännössä. Lisäksi opettajat saavat tukea oman projektioppimiskokonaisuuden suunnittelussa.

Koulutusosio sisältää kolme 4 h tapaamista verkossa (yht. 12 h) sekä omaan työhön liittyviä oppimistehtäviä. Koulutus on yhdistettävissä projektioppimisen StarT-ohjelmaan, jossa opettajille tarjotaan monipuolista tukea monialaisten projektien toteuttamiseen ja tulosten esittelyyn.

Kohderyhmä: Perusopetuksen henkilöstö

Aikataulu:
14.9. klo 13-17
12.10. klo 13-17
23.11. klo 13-17

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii FM Outi Haatainen, Helsingin yliopisto/LUMA-keskus Suomi

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku: Ilmoittaudu mukaan koulutukseen TÄSTÄ

Lisätiedot: