Koulutuskalenteri

Motorisesti levottomat lapset (3 op)

1.9.2021 0:00–6.10.2021 0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutuksessa tarkastellaan motorista levottomuutta ja opitaan ymmärtämään siihen liittyviä tekijöitä. Koulutuksen sisällöt: Motoriset perusvalmiudet ja aistitoiminnot; Sensomotoriset perusvalmiudet; Vireys ja jaksaminen keskittymisen ja tarkkaavuuden taustalla; Karkea- ja hienomotoriikka – asennon hallinta ja taitojen kehittyminen; Lapsen kuormittuminen ja stressi.

Koulutus toteutetaan kahtena lähipäivänä, jotka koostuvat oppimiseen ja kuntoutumiseen liittyvästä teoriatiedosta sekä toiminnallisista työtavoista ja menetelmistä. Koulutukseen sisältyy omaan työhön liittyvä ennakko- ja välitehtävä. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, ensimmäiseen koulutuspäivään on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä.

Kohderyhmä: Ensisijaisena kohderyhmänä on varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstö.

Aikataulu:
1.9.2021 klo 12-17, Lapin yliopisto, sali F2063 (Taiteiden tiedekunta, F-siipi, 2. krs.)
6.10.2021 klo 12-17, Lapin yliopisto, luentosali 21 (Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, A-siipi, 1. krs.)

Kouluttajat:
Kouluttajana toimii Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri Tervaväylän asiantuntija fysioterapeutti, SI-terapeutti Maria Kuoppamäki-Herzig.

Kustannukset:
Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku: Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ

Lisätiedot: