Pedagogiset asiakirjat ja erityiset painoalueet perusopetuksessa (4 op)

1.8.2020–31.12.2020 0:00–0:00


Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti ja se koostuu kolmesta lähipäivästä, ennakko- ja välitehtävästä sekä AC-luennosta. Työtapoina ovat luennot, keskustelut ja osallistujan omaan työhön linkittyvät tehtävät. Koulutuksen teemoja ovat:  Kirjaamisesta käytäntöön: miten asiakirjat ohjaavat opetusta ja ovat olennainen osa opetuksen arkea - Oppilaslähtöinen kirjoittaminen, jossa keskiössä oppilaan vahvuudet sekä oppilaan ja huoltajan osallisuus - Pedagogisten asiakirjojen sisältö ja kirjaamista ohjaavat säädökset - Opetuksen erityiset painoalueet eriyttämisen menetelmänä.

Kohderyhmä: perusopetuksen luokan- ja aineenopettajat sekä erityisopettajat.

Aikataulu: Koulutus järjestetään Lapin yliopistolla syksyllä 2020. Koulutuksen tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylän asiantuntijat ohjaava opettaja Minna Vuolukka, ohjaava opettaja Pia Kvist ja ohjaava opettaja Sanna Komu.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Ennakkoilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ
Lähetämme koulutuksen tarkan ajankohdan tiedoksi heti kun saamme siihen vahvistuksen.
Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Katja Norvapalo P. 040 484 4185
Koulutussihteeri Tarja Tuisku P. 040 484 4136
Suunnittelija Satu Narkaus P. 040 831 6808
etunimi.sukunimi@ulapland.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK