Pedagogiset asiakirjat ja erityiset painoalueet perusopetuksessa (4 op)

27.8.2020–24.9.2020 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti ja se koostuu kolmesta lähipäivästä sekä ennakko- ja välitehtävästä. Työtapoina ovat luennot, keskustelut ja osallistujan omaan työhön linkittyvät tehtävät. Koulutuksen teemoja ovat:  Kirjaamisesta käytäntöön: miten asiakirjat ohjaavat opetusta ja ovat olennainen osa opetuksen arkea - Oppilaslähtöinen kirjoittaminen, jossa keskiössä oppilaan vahvuudet sekä oppilaan ja huoltajan osallisuus - Pedagogisten asiakirjojen sisältö ja kirjaamista ohjaavat säädökset - Opetuksen erityiset painoalueet eriyttämisen menetelmänä.

Kohderyhmä: perusopetuksen luokan- ja aineenopettajat sekä erityisopettajat.

Aikataulu:

to 27.8.2020 klo 12-17.30,
Lapin yliopisto, seminaarisali 103 (Kasvatustieteiden tiedekunta, D-siipi, 1. krs.)
- Erityiset painoalueet eriyttämisen menetelmänä, kouluttajana Susanna Lähteenmäki

ke 9.9.2020 klo 12-17.30,
Lapin yliopisto, F2060 (Taiteiden tiedekunta, F-siipi, 2. krs.)
- Pedagoginen dokumentointi ja kirjaaminen - pedagoginen arvio ja oppimissuunnitelma, kouluttajana Pia Kvist

to 24.9.2020 klo 12-17.30,
Lapin yliopisto, alkuopetus 112 (Kasvatustieteiden tiedekunta, D-siipi, 2. krs.)
- Pedagoginen dokumentointi ja kirjaaminen - pedagoginen selvitys, erityisen tuen päätös ja HOJKS, kouluttajana Minna Vuolukka

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylän asiantuntijat ohjaava opettaja Minna Vuolukka, ohjaava opettaja Pia Kvist ja ohjaava opettaja Susanna Lähteenmäki.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
KOULUTUS ON TÄYNNÄ!