• Weboodi
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle

Pedagogiset asiakirjat ja erityiset painoalueet perusopetuksessa (4 op)

1.8.2019–31.12.2020 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Keskeiset sisällöt ja toteuttamistapa:

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti ja se koostuu kolmesta lähipäivästä, ennakko- ja välitehtävästä sekä AC-luennosta. Työtapoina ovat luennot, keskustelut ja osallistujan omaan työhön linkittyvät tehtävät. Koulutuksen teemoja ovat:  Kirjaamisesta käytäntöön: miten asiakirjat ohjaavat opetusta ja ovat olennainen osa opetuksen arkea - Oppilaslähtöinen kirjoittaminen, jossa keskiössä oppilaan vahvuudet sekä oppilaan ja huoltajan osallisuus - Pedagogisten asiakirjojen sisältö ja kirjaamista ohjaavat säädökset - Opetuksen erityiset painoalueet eriyttämisen menetelmänä.

Kohderyhmä: perusopetuksen luokan- ja aineenopettajat sekä erityisopettajat.

Aikataulu: Koulutuksen aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Koulutus järjestetään Lapin yliopistolla.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylän asiantuntijat ohjaava opettaja Minna Vuolukka, ohjaava opettaja Pia Kvist ja ohjaava opettaja Sanna Komu.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse. Koulutuksen aluksi on tarjolla kahvit ja laktoosittomat kahvileivät. Peruuttamatta jätetystä koulutuspaikasta peritään 80 euron maksu.

Haku:
Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ