Toiminnallinen kielenopetus etäopetuksessa (2 op)

10.3.2020–11.3.2020 0:00–0:00

Logo: Opetushallitus rahoittaa hanketta

Koulutusosio koostuu kahdesta koulutuspäivästä, joiden aikana syvennytään toiminnallisen kielenopetuksen toteuttamiseen etäopetuksessa. Koulutuksessa käsitellään ensin toiminnallisen oppimisen perusteita ja taustoja, jonka jälkeen osallistujat pääsevät soveltamaan toiminnallisia harjoituksia omaan työhönsä. Lisäksi tutustutaan käytännössä toiminnallisessa etäopetuksessa hyödynnettäviin erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin. Osioon sisältyy myös omaan opetukseen liittyvä kehitystehtävä. Koulutuspäivät kestävät yhteensä 12 h ja ne koostuvat luentotyylisestä opetuksesta sekä työpaja -osioista. Kouluttajana toimii Nina Savolainen.

Kohderyhmä: esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opetus- ja muu henkilöstö

Aikataulu: 10.3.2020 ja 11.3.2020 klo 9-15, seminaarisali 23 (Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, A-siipi, 1. krs.). Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä.

Kustannukset: Koulutus on Opetushallituksen kustantamaa ja opetuksen osalta maksutonta, muista kuluista osallistujat vastaavat itse.

Haku:
Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ