• Weboodi
  • Moodle
Oikeustieteiden tiedekunnan uutiset

Halonen2.jpg

Kirsi-Maria Halonen nimetty Suomen edustajana Euroopan komission julkisten hankintojen asiantuntijaryhmään

16.1.2019

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan yliopistonlehtori, dosentti Kirsi-Maria Halonen on nimetty Suomen edustajana Euroopan komission julkisten hankintojen asiantuntijaryhmään kolmeksi vuoksi.

Valitun asiantuntijaryhmän tehtävänä avustaa komissiota lainsäädännön ja politiikan valmistelussa sekä tarjota komissiolle korkeatasoista oikeudellista, taloudellista, teknistä ja/tai käytännön neuvonantoa ja asiantuntemusta Euroopan unionin julkisten hankintojen politiikan ja sääntelyn kehittämiseksi.