Kasvatustieteiden tiedekunnan uutiset
 
Uutinen, kuvituskuva 1

Määtän ja Uusiauttin teos valittu Web of Sciencen arvostettuun sitaatti-indeksiin

19.8.2019

Professori Kaarina Määtän ja professori Satu Uusiauttin teos The Psychology of Study Success on valittu Web of Sciencen sitaatti-indeksiin.

Web of Science valitsee tarkoin määritellyn, vaiheittaisen ja riippumattoman review-menettelyn kautta vuosittain korkeatasoisia, tutkimukseen perustuvia teoksia niin sanottuun sitaatti-indeksiinsä. Indeksin tarkoituksena on tunnistaa parhaimmat tieteelliset lähderesurssit tutkijoiden käyttöön ja mahdollistaa yhteistyötä kansainvälisten tutkijoiden välillä.

Määtän ja Uusiauttin teos The Psychology of Study Success julkaistiin vuonna 2018. Kirjan on kustantanut arvostettu kustantaja Routledge. Vertaisarvioitu monografia perustuu neljään eri aineistoon, jotka kaikki on kerätty Lapin yliopiston tutkinto- ja jatko-opiskelijoiden keskuudessa (menetelminä mm. haastattelut, internet-kyselyt ja kirjoitetut narratiivit opintojen sujumisesta).

Lisätietoja Web of Science sitaatti-indeksistä:
https://www.routledge.com/posts/13483?utm_medium=email&utm_source=EmailStudio&utm_campaign=B190810350_3361090

Teoksen kuvaus:
https://www.routledge.com/The-Psychology-of-Study-Success-in-Universities/Maatta-Uusiautti/p/book/9780367190262

Lisätietoja:

Professori Kaarina Määttä, Kaarina.Maatta(at)ulapland.fi
Professori Satu Uusiautti, Satu.Uusiautti(at)ulapland.fi

Lay/Viestintä/J-EK

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK