Oikeustieteiden tiedekunnan uutiset
Mätsis_web.png

Mätsis-rekrytointimessut 27.1.2022

20.1.2022

Lappilaiset työnantajat, työnhakijat ja opiskelijat kohtaavat virtuaalisilla Mätsis-rekrytointimessuilla, jotka järjestetään tänä vuonna verkossa TAVATA-sovelluksessa 27.1.2022 klo 9.00–20.00. Osana messuohjelmaa tarjolla on myös useita mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja korkeakouluopiskelijoille, väitöskirjatutkijoille ja yliopiston yhteistyökumppaneille.

Akatemiatutkija, apulaisprofessori Jonna Koponen Itä-Suomen yliopistosta antaa vinkkejä, millaista digitaalista vuorovaikutusosaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan. Työelämän avaintaidot -paneelissa yliopistomme alumnit, työnantajat, korkeakouluopettajat ja opiskelijat keskustelevat, millaisia ovat tulevaisuuden työelämän geneeriset osaamistarpeet ja antavat vinkkejä siitä, miten korkeakoulutus auttaa osaamisen hankkimisessa.

Lapin Kauppakamarin toimitusjohtaja Liisa Ansala avaa omaa puheenvuorossaan, miten elinkeinoelämä voi hyötyä tohtoreiden osaamisesta. Lapin Yliopisto työelämäprofessori ja Swecon johtava asiantuntija Nina Aarras puolestaan kertoo, millaista on työskennellä tohtorina yrityksessä.

Päivän koko ohjelma aikatauluineen ja rekisteröitymislinkki TE-palveluiden sivuilla > Mätsis 2022.

Puheenvuorojen ja paneelikeskustelun järjestäjinä ovat DigiUra - Työelämän digi- ja vuorovaikutustaidot urapolun rakentamisessa -hanke ja Lapin yliopiston tutkijakoulun Työelämäyhteistyötä strategiseen tutkijakoulutukseen -hanke.

Lisätietoja:

Satu Peteri, koulutusasiantuntija, Lapin yliopisto
Digiura – Työelämän digi- ja vuorovaikutustaidot urapolun rakentamisessa -hanke
satu.peteri(at)ulapland.fi

Paula Tulppo, projektipäällikkö, Lapin yliopisto
Työelämäyhteistyötä strategiseen tutkijakoulutukseen -hanke
paula.tulppo(at)ulapland.fi

Laura Ylinampa, asiantuntija, Lapin AMK
Digiura – Työelämän digi- ja vuorovaikutustaidot urapolun rakentamisessa -hanke
laura.ylinampa(at)lapinamk.fi

Mätsis2022logot.png