• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Avoimet työpaikat

Yliopistonlehtori, englannin kieli, 1.1.2020 alkaen / University Lecturer, English, as of January 1, 2020

10.9.2019

Lapin yliopiston kielikeskuksessa on haettavana

englannin kielen yliopistonlehtorin tehtävä 1.1.2020 alkaen.
University Lecturer, English, as of January 1, 2020

Englannin kielen yliopistonlehtori vastaa Lapin yliopiston kielikeskuksen juridisen englannin opetuksesta, ohjauksesta ja kehittämisestä. Tehtävään voi sisältyä myös muille aloille suunnattua englannin opetusta ja henkilöstökoulutusta. Tehtävään valittava henkilö osallistuu oman oppiaineensa ja yksikön toiminnan kehittämiseen sekä sidosryhmäyhteistyöhön.

Edellytykset
Tehtävä on opetuspainotteinen. Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa tai ylempää korkeakoulututkintoa (Lapin yliopiston hallintojohtosääntö 41§). Valittavalta edellytetään monipuolista kokemusta, laajaa tehtäväalueen osaamista ja pedagogisia ansioita sekä opetettavan kielen erinomaista hallintaa.

Soveltuvuutta arvioitaessa otetaan huomioon
- kokemus yliopistotason opetuksesta
- kokemus juridisen englannin opetuksesta
- kokemus opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä
- kokemus erilaisista oppimisympäristöistä
- näyttö pedagogisen osaamisen kehittämisestä
- näyttö tutkimuksellisen otteen hallinnasta
- sujuva suomen kielen taito.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan innovatiivista asennetta opetukseen ja kielikeskuksen kehittämiseen, sitoutuneisuutta, kykyä ja halua yhteistyöhön sekä taitoa työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti yliopistoympäristössä. Tehtävässä tarvittava opetustaito osoitetaan ensisijaisesti opetusnäytteellä.

Palkkaus
Yliopistonlehtorin palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuuskehikon tasoihin 5–6 (2935,55–3423,25 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa, joka on enintään 50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Koeaika
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää kopiot tutkintotodistuksista, ansioluettelo, opetusportfolio ja mahdollinen jatkotutkimussuunnitelma.

Lapin yliopistolle osoitettu hakemus liitteineen tulee toimittaa 9.10.2019 klo 13.00 mennessä sähköpostitse yhtenä dokumenttina PDF-muodossa osoitteeseen kirjaamo(at)ulapland.fi tai postitse osoitteeseen Lapin yliopisto, PL 122, (Kirjaamo, Yliopistonkatu 8), 96101 Rovaniemi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakuasiakirjat voi toimittaa myös suojatun postipalvelun kautta: https://securemail.ulapland.fi. Suojatussa postipalvelussa vastaanottajaksi merkitään kirjaamo@ulapland.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat kielikeskuksen johtaja Ville Jakkula (etunimi.sukunimi@ulapland.fi), p. 0400 193 074 ja yliopistonlehtori Pia Eriksson (etunimi.sukunimi@ulapland.fi), p. 040 484 4169.

University Lecturer, English, as of January 1, 2020

The responsibilities associated with the position include teaching English courses for degree students at the University of Lapland and other English courses offered by the Language Centre. Most of the teaching load consists of courses in Legal English, and the holder of the position will have overall responsibility for developing and teaching the range of courses offered in that subject. The position also requires participation in developing the work of the unit, as well as working with relevant stakeholder groups.

The position is primarily a teaching position. It requires a postgraduate or master’s level university degree relevant to the subjects to be taught (ULapland Administrative Rules of Procedure, section 41). The successful candidate will have superior proficiency in English, a broad range of experience, an extensive knowledge of the subject area to be taught, as well as demonstrable pedagogical achievements.

The assessment of applicants’ qualifications for the position will take the following criteria into account:
- experience in university-level teaching
- experience in teaching Legal English
- experience in planning and developing teaching
- experience with different teaching environments
- documented pedagogical achievements
- documented research orientation
- proficiency in Finnish language.

The successful candidate is expected to have an innovative approach to teaching and to developing the Language Centre, an ability and desire to work with others, as well as the skill to work independently and with personal initiative in a university-level environment.

Candidates will be asked to demonstrate the teaching skills required by the position primarily through a trial lecture.

The salary for the position of university lecturer is based on levels 5 and 6 of the job demands chart for teaching and research staff in the salary system for Finnish universities (2935.55–3423.25 e/month). In addition, a personal work performance component is paid, which amounts to at most 50 per cent of the task-specific salary. The appointee will be subject to a six-month trial period.

Applications for the position are to include certified copies of degree certificates, as well as a CV and a teaching portfolio.

Applications should be addressed to the University of Lapland and must arrive no later than 1 pm on October 9, 2019, at the following address: Lapin yliopisto, PL 122, (Kirjaamo, Yliopistonkatu 8), FI-96101 Rovaniemi, Finland. Application documents will not be returned. The documents can be sent through a secure email service: https://securemail.ulapland.fi, addressed to kirjaamo@ulapland.fi.

Additional details on the position will be provided by Director Ville Jakkula, tel. +358 400 193 074, firstname.lastname@ulapland.fi and University Lecturer Pia Eriksson, tel. +358 40 484 4169, firstname.lastname@ulapland.fi.