Uutiset 2020
 
Uutinen, kuvituskuva 2

Eveliina Pennanen Lapin yliopiston viestintäpäälliköksi

17.11.2020

Lapin yliopiston viestintäpäälliköksi on valittu filosofian tohtori Eveliina Pennanen. Hän aloittaa tehtävässä 18.1.2021.

Eveliina Pennanen on työskennellyt muun muassa viestintä- ja muutoskonsulttina ja asiakkuusjohtajana. Hänen erikoisalaansa on organisaatio- ja työyhteisöviestintä. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori viestinnästä (Jyväskylän yliopisto, 2018).

Pennanen aloittaa Lapin yliopiston viestintäpäällikkönä 18.1.2021. Hän tulee johtamaan Lapin yliopiston viestintää, rakentamaan Lapin korkeakoulukonsernin viestintäpalvelujen yksikköä sekä toteuttamaan yliopiston monikanavaista tiede-, taide-, markkinointi- ja työyhteisöviestintää.

– Uskon, että viestintä on kaiken tuloksekkaan toiminnan ytimessä, ei missään nimessä vain tukitoimi. Viestintäpäällikkönä koen keskeiseksi tehtäväkseni koko organisaation viestintäkyvykkyyksien vahvistamisen. Muutostilanteissa hyvä viestintä ja vuorovaikutteinen toimintatapa ovat avaimia onnistumiseen, Pennanen kuvaa.

Lapin yliopiston viestintäpäällikön tehtävää haki 13 henkilöä, joista yksi perui hakemuksensa. Rekrytointiprosessissa haastateltiin yhteensä neljä tehtävää hakenutta henkilöä.

Lisätietoja:
Rehtori Antti Syväjärvi, p. 0400 606 244