• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Ajankohtaista
 

Emil Öhmannin säätiön purahahaku avoinna 28.4.-31.5.2019

6.5.2019

Emil Öhmannin säätiö julistaa haettavaksi apurahoja saksan kielen ja saksankielisen alueen kulttuurin tutkimukseen. Apurahoja annetaan henkilökohtaisiksi apurahoiksi, matka-apurahoiksi, tutkimusyhteistyöhön (esimerkiksi ulkomaalaisten tutkijoiden vierailuihin) ja konferenssien järjestämiseen. Erityisesti suositaan useamman kuukauden mittaista ulkomailla tapahtuvaa tutkimustyötä. Ulkomailla tapahtuvaan työskentelyyn voidaan lisätä kohtuulliset matka- ja oleskelukustannukset. Apurahoja julkaisu-, painatus- tai toimituskuluihin ei myönnetä.

Henkilökohtaista apurahaa haettaessa tulee hakemukseen liittää lyhyt ansioluettelo ja julkaisuluettelo sekä tutkimussuunnitelma. Haettaessa apurahaa tohtoriopintoihin tulee hakijalla olla jatkokoulutuspaikka.

Ulkomailla tapahtuvaa tutkimustyötä koskevien apurahahakemusten tulee sisältää selvitys kokonaiskustannuksista. Tutkimusyhteistyötä koskevista hakemuksista tulee ilmetä, millä tavoin tutkijavierailut tai muut yhteistyön muodot liittyvät tutkijan tai tutkijaryhmän työhön.

Yleisiä hakuehtoja

Hakemukset tehdään sähköisesti apurahahakemusten verkkopalvelussa. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkopalvelusta.

Sähköinen hakemus liitteineen tulee olla lähetetty viimeistään perjantaina 31.5.2019 klo 24.00. Tiedusteluihin vastataan toimiston aukioloaikojen puitteissa. Hakuajan päätyttyä hakemusta ei voi enää lähettää eikä siihen voi tallentaa muutoksia. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Apurahansaajat kuuluvat tietyin edellytyksin lakisääteiseen eläke- ja työtapaturmaturvan sekä ryhmähenkivakuutusturvan piiriin. Lisätietoja saa osoitteesta www.mela.fi.

Tarkempia tietoja saa Tiedeakatemian toimistosta puhelin 050 4620 889, sähköposti nina.rapelo@acadsci.fi.

Emil Öhmannin Säätiön hallitus

Huom.
Toukokuussa avautuu Instituutti-apurahan haku lyhytaikaiseen tutkimustyöskentelyyn Suomen Saksan-instituuttissa Berliiniissä. Tutkimusalat ovat saksan kielen ja saksankielisen alueen kulttuurin tutkimus. Hakuilmoitus ja hakuohjeet julkaistaan lähempänä hakua.

Lisätietoa:

Apurahailmoitus Suomalaisen Tiedeakatemian sivuilla:

https://www.acadsci.fi/apurahat-ja-palkinnot/haettavat-apurahat/ohmannin-saatio.html

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK