• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Tulevat tapahtumat

Ikääntyvien yliopiston luento: Toimintakyvyttömyyteen varautuminen - omaisten apu, edunvalvonta ja edunvalvontavaltuutus

16.10.2019 14:00–16:00

Dosentti, OTT Eva Gottberg, Turun yliopisto

Lapin kesäyliopisto, Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi. Opasteet ulko-ovella.
Luentomaksu 5€ kerätään käteismaksuna luentosalin ovella. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lapin kesäyliopisto järjestää yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston ja Jyväskylän yliopiston ikääntyvien yliopiston kanssa korkeatasoisia video -luentoja elämän eri osa-alueilta. Ikääntyvien yliopistossa voi iästä riippumatta nauttia ja hyötyä luennoitsijoiden annista. Luennot sopivat kaikenikäiselle kuulijakunnalle, sillä ikääntyminen ei tunne ikärajoja!