• Weboodi
  • Moodle
Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan uutiset

uutiskuva_3.jpg

Kulttuurisensitiivinen opinpolku Lapissa -hanke etsii kuvaajaa tekemään videoita urapoluista

19.8.2019

Kulttuurisensitiivinen opinpolku Lapissa -hanke (KOP) etsii nopealla aikataululla henkilöä, jolla on kuvaamiseen ja videonkäsittelyyn liittyvää osaamista. Kuvaajan tehtävänä on työstää loppuun yksi aiemmin aloitettu video ja lisäksi kuvata kaksi uutta lyhyttä videota.

Työstä maksetaan palkkio työn valmistuttua.

Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa on käynnissä Kulttuurisensitiivinen opinpolku Lapissa-hanke, jonka tavoitteena on kehittää ja toteuttaa maahanmuuttaja- ja saamelaisoppilaiden siirtymävaihetta sujuvoittavia toimia ja auttaa heitä valitsemaan omia opinpolkujaan muun muassa opinto- ja oppilaanohjauksen avulla.

Yhtenä hankkeen toimenpiteenä valmistetaan lyhyitä opetusvideoita erilaisen kulttuuritaustan omaavien henkilöiden urapoluista ja niihin vaikuttaneista tekijöistä. Hanke päättyy 31.1.2020.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä projektipäällikkö Minna Körkköön (minna.korkko(at)ulapland.fi tai 040 484 4460).