Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan uutiset

Uutinen, kuvituskuva 2

Täydennyskoulutusta käsityöyrittäjille tarjolla syksyllä

19.6.2019

Lapista käsin –täydennyskoulutusohjelma tarjoaa valmiuksia käsityötuotteiden ja -palvelujen tuottamiseen matkailusektorille. Lisäksi täydennyskoulutusohjelmassa pääsee verkostoitumaan muiden Lapissa toimivien käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden kanssa sekä kehittämään pitkäjänteisesti omaa käsityömatkailutuotettasi tai -palveluasi.

Täydennyskoulutusohjelma on kokonaisuutenaan 15 opintopisteen laajuinen ja se rakentuu kahdeksasta opintojaksosta, joiden sisältöjen kautta koulutukseen osallistujat kehittävät omia käsityötuotteitaan, palveluitaan ja osaamistaan siten, että ne palvelevat myös matkailualaa.

Koulutusohjelmassa asiantuntijoina toimivat Lapin yliopiston kouluttajat ja ohjaajat sekä luovan alan ja matkailualan kokemusasiantuntijat. Hyödynnämme täydennyskoulutusohjelman teemoissa myös muita alan huippuasiantuntijoita. Jokaisesta teemasta kuullaan myös yritysasiantuntijoita.

Täydennyskoulutusohjelma järjestetään 1.9.2019–30.11.2020. Hae mukaan 26.8.2019 mennessä.

Lisätietoja täydennyskoulutusohjelmasta:

Täydennyskoulutusohjelma käsityöyrittäjille